interviu cu Dumnezeu

-Ai vrea deci să-mi iei un interviu…-zise Dumnezeu.
-Dacă ai timp…- I-am răspuns.
Dumnezeu a răspuns:
-Timpul meu este Eternitatea… Ce întrebări ai vrea să-mi pui?
-Ce te surprinde mai mult la oameni?
Dumenezeu mi-a răspuns:
-Faptul că se plictisesc de copilărie, se grăbesc să crească… iar apoi tânjesc iar să fie copii; că
îşi pierd sănătatea pentru a face bani… iar apoi îşi pierd banii pentu a-şi recăpăta sănătatea. Faptul că se gândesc cu teamă la viitor şi uită prezentul, astfel, ei nu trăiesc nici prezentul, nici viitorul; că trăiesc ca şi cum nu ar muri niciodată şi mor ca şi cum nu ar fi trăit…
Dumnezeu mi-a luat mâna şi am stat tăcuţi un timp. Apoi l-am întrebat:
-Ca părinte, care ar fi câteva lecţii de viaţă pe care ai dori să le înveţe copii tăi?
-Să înveţe că durează doar câteva secunde să deschidă rani profunde în inima celor care îi
iubesc… şi că durează mai multi ani pentru ca acsetea sa se vindece; să înveţe ca un om bogat nu este cel care are cel mai mult, ci acela care nevoie de cel mai puţin; să înveţe că există oameni care îi iubesc, dar, pur şi simplu, încă nu ştiu să-şi exprime sentimentele; să înveţe că doi oameni se pot uita la acelaşi lucru şi că pot sa-l vadă în mod diferit; să înveţe că nu este suficient sa-i ierte pe ceilalţi şi că, de asemenea, trebuie să se ierte pe ei înăşi.
-Mulţumesc pentru timpul acordat- am zis eu, umil. Crezi că ar mai fi ceva ce ai dori ca
oamenii să ştie?
Dumnezeu m-a privit zâmbind şi a spus:
-Doar faptul că sunt aici, întotdeauna…

mi-e dor...

Mi-e dor...
Sa imi mai spui ce simti
Mi-e dor...
Din nou sa ma alinti
Mi-e dor...
Sa fim din nou ca inainte
Mi-e dor...
Sa ne vorbim fara cuvinte!
Mi-e dor...
                           De tot ce-a fost candva...
                            Mi-e dor...
                          Sa nu-ti mai simt lipsa!
                           Mi-e dor...
                           Sa-ti aud din nou vocea!

                          Dar...chiar daca imi este dor
                           Si chiar de nu e prea usor
                            Nu te voi mai opri din zbor!

de dimineatzaa...

Dimineata aceea ar fi trebuit sa fie altfel...ar fi trebuit sa se trezeasca in zgomotul lui, si sa il vada cautandu-si disperat ceasul printre toate parfumurile ei...sa o tachineze cum o face doar el, sa-i spuna ca este urata, dar ca o iubeste, apoi sa zambeasca, si sa-i spuna ca este frumoasa. Si-ar fi dorit sa bea cafeaua impreuna cu el in dimineata aia, sa stea in bratele lui, sa priveasca cerul, si sa stie ca seara, cand se va intoarce de la servici, se vor intalni sub cer, imbratisandu-se.





























Cel mai cutremurator sentiment din lume apare atunci cand privesti pe cineva la care tii cu adevarat si esti constient ca simte acelasi lucru pentru tine.
  • Tu esti lumea mea , sufletul meu pereche , viata si dragostea mea. Mi-e dor de tine !
  • Dragostea este asemeni unui munte … Greu de urcat dar , atunci cand ajungi in varf , panorama este nemaipomenit de frumoasa !
  • Daca visele nu ar fi vise , Daca visele ar deveni reale , Acum as fi in bratele tale. Distanta ne poate desparti, doar ea, Caci tu esti mereu in inima mea !
  • Pentru ca mi-ai ascultat cuvintele plicticoase, fara sfarsit te iubesc
  • Este frumos sa iubesti pe cineva.Poate si mai frumos este sa fii iubit de cineva.Dar , atunci cand doua fiinte umane se iubesc una pe cealalta , frumusetea este desavarsita.
  • Nu-ti ingadui sa te indragostesti de cineva alaturi de care sa poti trai , ci de o persoana fara de care nu poti trai.
  • Dragostea nu consta in gasirea omului perfect , ci in descoperirea persoanei imperfecte pe care o vezi drept prefecta.
  • Intalnirea ta a fost un semn al destinului , prietenia ta a fost o alegere a mea , dar dragostea mea pentru tine nu a mai depins de mine.
  • Dragostea nu presupune numai intalnirea persoanei potrivite , ci si crearea unei adevarate relatii de cuplu.Iubirea nu consta in cat de mult iubesti la inceput , ci in cat de mult iubesti pana la sfarsit.

O fetiţă de 5 anişori şi-a întrebat fratele mai mare: « ce e "iubirea" ? » El i-a răspuns: « Iubirea e atunci când tu îmi furi ciocolata din ghiozdan în fiecare zi şi totuşi .. o ţin în acelaşi loc mereu...

Vreau sa iti spun ca NU tin la tine si VREAU sa ma lasi in pace, SA nu ma mai cauti si chiar nu NE potrivim,ne DESPARTIM chiar acum. NICIODATA nu am tinut la tine nu TE IUBESC  MULT si nici nu team iubit deloc... acum citeste doar cuvintele cu litere mari

ştiatii ca-poate iubii cu adevarat doar aceea persoana care nu va întîlnii nici o  data o dragoste adevarată!!!!!!